Nieuw adres en nieuwe uitdaging

BENVENUTI! Pasta e Fagioli opent opnieuw haar deuren! Net als u zijn we blij met het goede nieuws dat restaurants en cafés vanaf 1 juni hun deuren weer (beperkt) mogen openen. We hebben u gemist!

Het is allemaal anders gelopen dan dat we verwacht hadden, een spannende tijd in vele opzichten, na bijna 25 jaar is de maand juni de laatste maand dat u bij ons in de Van Welderenstraat kunt aanschuiven, in verband met de verhuizing van onze zaak. We zijn daarna gesloten totdat we onze nieuwe zaak, eind augustus of begin september, gaan openen op de nieuwe locatie. Daarover volgt binnenkort meer informatie..

Uiteraard zullen er een paar dingen anders zijn, we rekenen op uw begrip voor de aanpassingen en verzoeken u de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. De indeling van de zaak is aangepast naar de anderhalvemetersamenleving en om onnodige bewegingen in het restaurant te vermijden, zullen we u vragen om zoveel mogelijk aan tafel te blijven zitten.

Normaliter zijn we op maandagen niet geopend, maar als uitzondering zijn we op maandag 1 juni geopend! We hopen u snel weer te mogen begroeten en dat kan alleen op reservering, dus bekijk onze contactpagina en reserveer snel!