Pasta e Fagioli

Italiaans Restaurant

Menu classico

De kaart van Pasta e Fagioli kan wekelijks wisselen

ANTIPASTI/VOORGERECHTEN

Tortino di patate e carciofi su crema di topinambur al tartufo  (veg) € 12.50
“Taartje”van aardappel en artisjok op saus van topinambur geparfumeerd met truffel (veg)

Zuppa di pesce € 12.50
Rijk gevulde vissoep: met garnalen en verschillende soorten vis

Vitello tonnato € 12.95
Klassiek voorgerecht uit de Piemontese keuken: dun gesneden kalfsvlees, kappertjes en een super zachte tonijnsaus

Culatello di Zibello con asparagi verdi e mozzarella di bufala  € 13.95

Typisch vleeswaar uit de streek van Parma, soort ham met mooie rijpe smaak met licht zoete ondertoon, met groene asperges, mozzarella en parmezaan

PRIMI / PASTA
Pasta ripiena alla carbonara con pecorino e guanciale   € 9.50
Handgemaakte paste met vulling van wangspek en pecorino,

afgemaakt met ei, wangspek en pecorino € 15.75

Lunette al tartufo e parmigiano  (veg) € 10.50
Handgemaakte, gevulde pasta met zwarte truffel en ricotta kaas afgemaakt met romige truffelcreme en schijfjes parmezaan    als hoofdgerecht € 17.75

Girasoli con gamberetti e zucchini, radici di daikon  € 9.95
Handgemaakte pasta gevuld met garnalen en courgette, afgemaakt met garnalen, courgette en rettich wortel       als hoofdgerecht  € 16.50
(onze pasta’s worden “al dente” gekookt)

Gnocchi di patate, salsa aromatizzato con zenzero, asparagi verdi e parmigiano   € 9.00

Aardappel gnocchi, romige saus gearomatiseerd met gember, groene asperges en 18 maanden gerijpte parmezaanse kaas (veg)   als hoofdgerecht € 15.75

I SECONDI / HOOFDGERECHTEN
Cosciotto di agnello, millefoglie di patate, broccolo napoletano, crema di champignon   € 25.95

Lamsbout met taartje van aardappel, Napolitaanse broccoli, lamsfond, creme van champignon

Filetto di manzo, salsa al tartufo, asparagi bianchi, mousse di prosciutto crudo  € 27.95
Malse ossenhaas geparfumeerd met truffelsaus, witte asperges, zachte mousse van parmaham

i nuovi arrivi

ANTIPASTI / VOORGERECHTEN

Quaglia arrosto con edamame, la sua coscia e uovo vegetale  € 14.50

Gebakken kwartelfilet, boutje met zonnebloempitten uit de oven, soja bonen

Filetto di ricciola su crema di patate, tapenade di olive, pomodoro confit  € 12.95
Gebakken geelstaart makreel, stevige vis met zachte smaak op créme van aardappel, tapenade van zwarte olijven en tomaten confit

SECONDI / HOOFDGERECHTEN

Parmigiana di pescatrice  € 24.95
Gebakken zeeduivelfilet, gefrituurde aubergine met kapje van brood, basilicum, tomaat en mozzarella op saus van pomodori del piennolo( Vesuvius tomaatjes)

Branzino su guazzetto di vongole, gamberone e spinaci saltati  € 24.95

Zeebaarsfilet uit de oven, visfond met vongole, gebakken spinazie afgemaakt met grote garnaal

Rotolo di coniglio profumato al dragoncello, pure di patate viola e piselli alla menta  € 24.95
Rose´ gegaard konijnrug, opgerold en geparfumeerd met dragon, puree´ van truffelaardappel, doperwten creme´

I secondi sono accompagnati da verdura, patate e insalata.

Bij onze hoofdgerechten vlees en vis serveren wij groenten, aardappeltjes
uit de oven en een salade.

Tutti i piatti vengono preparati al momento, contiamo quindi sulla vostra pazienza.

Wij vragen uw begrip voor de bereidingstijd, aangezien alle gerechten ´a la minute worden bereid

 

desserts

Cioccolatini Venchi , per stuk vanaf € 1.00
Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot een van ‘s werelds meest bekende en delicate chocolademakers, er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten, verschillende smaken (Handmade sweet chocolates,( a piece)

Delizia al limone € 9.00
Specialiteit van Amalfi: cake bedekt en gevuld met citroencreme en limoncello ( Speciality from Amalfi cake with filling of lemon cream and limoncello)

Vesuvio, cioccolato a forma di vulcano con cremoso all’arancio, albicocche alla vaniglia, mousse al cioccolato € 10.50

 Chocolade in de vorm van Vesuvius, gevuld met sinaasappelcreme  abrikozen met vanille, chocolade mousse ( Chocolate filled with orange cream, apricot flavored with vanilla, chocolate mousse) 

Tiramisú € 8.50
Klassieker! Tiramisu ( A classic in the Italian kitchen :Tiramisu)

Formaggio misto € 9.95
Assorti van verschillende bijzondere kazen oa. Pecorino di fossa een kaas die in de grond bewaard wordt 
( Selection of Italian cheese)

Misschien in combinatie met een glaasje dessertwijn?
Maybe accompanied by a glass of dessertwine?
Zie onze Grappa en Dessertwijnkaart!

CAFFÉ / KOFFIE / COFFEE
Espresso 2.30 
Doppio 2.70
Macchiato, espresso met wolkje melk 2.70
Corretto, espresso met scheutje grappa erin 3.00
Koffie 2.30 
Cappuccino 2.50 

dec+ € 0.30
Thee (Coccole) 3.00