Pasta e Fagioli

Italiaans Restaurant

Menu classico

De kaart van Pasta e Fagioli kan wekelijks wisselen

 

ANTIPASTI/VOORGERECHTEN

Flan di toma Piemontese su crema di porcini (veg) € 12.00
“Taartje” van toma ,kaassoort gemaakt van volle melk uit de streek Cuneo, Piemonte met creme van fungi porcini

 

Zuppa di pesce € 12.50
Rijk gevulde vissoep: met garnalen en verschillende soorten vis

 

Vitello tonnato € 12.95
Klassiek voorgerecht uit de Piemontese keuken: dun gesneden kalfsvlees, kappertjes en een super zachte tonijnsaus

 

Culatello con fichi, balsamico e parmigiano  € 13.95

Typisch vleeswaar uit de streek van Parma, soort ham met delicate, zoete ondertoon geserveerd met vijg, oude balsamico azijn en parmezaan

 

PRIMI / PASTA
Girasoli di zucca  (veg)  € 9.95
Handgemaakte pasta met vulling van pompoen en ricotta afgemaakt met boter en salie  als hoofdgerecht € 16.50

 

Lunette al tartufo e parmigiano  (veg) € 10.50
Handgemaakte, gevulde pasta met zwarte truffel en ricotta kaas afgemaakt met romige truffelcreme en schijfjes parmezaan    als hoofdgerecht € 17.50

 

Fiorelloni ripieni con pesce spada, patate e ricotta, pomodorini, capperi e olive nere € 9.95
Handgemaakte pasta gevuld met zwaardvis, aardappel en ricotta afgemaakt met Pachino IGP tomaatjes, kappertjes en zwarte olijven     als hoofdgerecht  € 16.50
(onze pasta’s worden “al dente” gekookt)

Tortelli al cinghiale con ragù di cinghiale  € 9.95

Handgemaakte pasta gevuld met wildzwijn, groenten en parmezaan, afgemaakt met ragout van wildzwijn            als hoofdgerecht € 16.50

I SECONDI / HOOFDGERECHTEN
Quaglia ripiena con castagne e tartufo nero, crostone di polenta e funghi  € 24.95

Kwartel gevuld met kastanje en zwarte truffel, geserveerd met gebakken polenta en mix van paddenstoeltjes

 

Filetto di manzo, salsa alla crema di tartufo bianco, puré di patate e funghi saltati  € 27.50
Malse ossenhaas op saus van witte truffel, aardappelpuree en gebakken paddenstoeltjes

 

i nuovi arrivi

 

ANTIPASTI / VOORGERECHTEN

Coscia d’anatra al balsamico con cavolo e zucca  € 12.95

Eendenbout langzaam gegaard in de oven, gelakt met oude balsamico azijn, geserveerd met tijm geparfumeerde witte kool en pompoen

 

Cefalo arrosto, spinaci saltati, zucchini alla griglia e crema di aglio rosso   € 12.95
Gebakken harderfilet, spinazie geparfumeerd met citroenolie, gegrilde courgette, zachte creme van rode knoflook

 

 

 

 

SECONDI / HOOFDGERECHTEN

 

Filetto di branzino, crema di pastinaca, salsa al frutto della passione e carotine € 23.50
Zeebaarsfilet met créme van pastinaak, saus van passievrucht, geblanceerde wortel

 

Coda di rospo con cavolo cinese, pomodoro profumato con menta e porro, con fumetto di pesce all’olio d’oliva  € 24.50

Gebakken zeeduivelfilet gearomatiseerd met citroengras, geserveerd met paksoi, tomaat geparfumeerd met munt en prei

 

Stufato di cinghiale con mela cotogna e broccoletti   € 23.95
Typisch Umbria: blokjes wildzwijn gestoofd in wijn en tomaat, zwarte olijven, compote van kweepeer geserveerd met broccoletti

I secondi sono accompagnati da verdura, patate e insalata.

Bij onze hoofdgerechten vlees en vis serveren wij groenten, aardappeltjes
uit de oven en een salade.

Tutti i piatti vengono preparati al momento, contiamo quindi sulla vostra pazienza.

Wij vragen uw begrip voor de bereidingstijd, aangezien alle gerechten ´a la minute worden bereid

 

desserts

 

Cioccolatini Venchi , per stuk vanaf € 0.90
Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot een van ‘s werelds meest bekende en delicate chocolademakers, er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten, verschillende smaken (Handmade sweet chocolates,( apiece)

 

Cassata Siciliana € 9.75
Traditie van Sicilie, gemaakt met de beste ingredienten: deeg bedekt met ricotta, stukjes chocolade en pistache in jasje van marsepein van amandel en pistache, gedecoreerd met gekonfijte sinaasappel en rode peer ( Tradition from Sicily, made of the best products, sponge cake with ricotta, chocolate and pistachios, marzipan of almonds and pistachios, decorated with candied orange and red pear)

 

Chicco al caffè  € 9.75

 Mousse van latte macchiato en chocolade op kruimeldeeg geparfumeerd met illy koffie afgemaakt met vleugje koffie creme ( Mousse of latte macchiato and chocolate on shortcrust party perfumed with illy coffee) 

 

Tiramisú € 8.50
Klassieker! Tiramisu ( A classic in the Italian kitchen :Tiramisu)

 

Formaggio misto € 9.95
Assorti van verschillende bijzondere kazen oa. Pecorino di fossa een kaas die in de grond bewaard wordt 
( Selection of Italian cheese)

 

Misschien in combinatie met een glaasje dessertwijn?
Maybe accompanied by a glass of dessertwine?
Zie onze Grappa en Dessertwijnkaart!

 

CAFFÉ / KOFFIE / COFFEE
Espresso 2.20 decaf. 2.50
Doppio 2.50
Macchiato, espresso met wolkje melk 2.45
Corretto, espresso met scheutje grappa erin 2.95
Koffie 2.20 decaf. 2.50
Cappuccino 2.45 decaf. 2.75
Thee (Coccole) 3.00