Pasta e Fagioli

Italiaans Restaurant

Menu classico

De kaart van Pasta e Fagioli kan wekelijks wisselen

 

ANTIPASTI/VOORGERECHTEN

Lasagna di verdure alla piastra con mozzarella e salsa di pomodoro  (veg) € 12.50
“Lasagna” van gegrilde groenten, mozzarella, tomatensaus en vleugje basilicum olie

 

Zuppa di pesce € 12.50
Rijk gevulde vissoep: met garnalen en verschillende soorten vis

 

Vitello tonnato € 12.95
Klassiek voorgerecht uit de Piemontese keuken: dun gesneden kalfsvlees, kappertjes en een super zachte tonijnsaus

 

Lonzino di cinghiale con funghi marinate e olive taggiasche € 13.95

Flinterdun gesneden, gedroogd en gerijpte Toscaanse wildzwijnlende met gemarineerde paddenstoeltjes en taggiasche olijven

 

PRIMI / PASTA
Quadroni ricotta, pecorino e broccoletti  (veg)  € 9.95
Handgemaakte pasta met vulling van ricotta, pecorino en broccoletti ,op creme van broccoli en pecorino  als hoofdgerecht € 16.50

 

Lunette al tartufo e parmigiano  (veg) € 10.50
Handgemaakte, gevulde pasta met zwarte truffel en ricotta kaas afgemaakt met romige truffelcreme en schijfjes parmezaan    als hoofdgerecht € 17.50

 

Cappelli di prete con capesante e salicornia, pomodorini e frutti di mare  € 10.50
Handgemaakte pasta gevuld met st. Jacobsmossel en zeekraal, afgemaakt met gebakken kokkels aangekleurd met tomaat    als hoofdgerecht  € 17.50
(onze pasta’s worden “al dente” gekookt)

Raviolacci al ragu di lepre  € 9.95

Handgemaakte pasta gevuld met in wijn gestoofd haasfilet en groenten, afgemaakt met ragout van haas       als hoofdgerecht € 16.50

I SECONDI / HOOFDGERECHTEN
Petto e coscia di fagiano, crauti alla birra Peroni, castagne, salsa di castagne e funghi  € 24.95

Fazantbout en borst, zuurkool met Peroni bier, gekookte kastanjes, saus van kastanjes en paddenstoeltjes

 

Filetto di manzo, pure di patate all’olio d’oliva, carciofi e crema di topinambur  € 27.50
Malse ossenhaas , aardappelpuree met olio extra vergine, artisjok en creme van topinambur

 

i nuovi arrivi

 

ANTIPASTI / VOORGERECHTEN

Petto e coscia di piccione, patate viola e broccoletti  € 14.95

Borst en bout van Anjou duif, puree van truffelaardappel en broccoletti

 

San Pietro al pepe con asparagi, funghi e salsa all’uovo  € 12.95
Gebakken zonnevisfilet, groene asperges en paddenstoeltjes op saus van ei met groene peper

 

 

 

 

SECONDI / HOOFDGERECHTEN

 

Filetto di merluzzo e gamberetti a vapore con bisce di gamberi e cavolo nero € 23.95
Kabeljauwfilet en garnalen gestoomd, op schaaldierfond geserveerd met zwarte Toscaanse kool

 

Rombo con scamorza di bufala, crosta di olive nere e tagliatelle di verdure   € 24.50

Grietfilet uit de oven met “jasje” van zwarte olijven, gerookte mozzarella uit Campania en “tagliatelle” van groenten

 

Stufato e filetto di cervo con salsa al cioccolato, pure di sedano rapa e zucca alla napoletana   € 27.50
Hertsucade en filet op saus van cacao, puree van knolselderij en pompoen op Napolitaanse wijze

I secondi sono accompagnati da verdura, patate e insalata.

Bij onze hoofdgerechten vlees en vis serveren wij groenten, aardappeltjes
uit de oven en een salade.

Tutti i piatti vengono preparati al momento, contiamo quindi sulla vostra pazienza.

Wij vragen uw begrip voor de bereidingstijd, aangezien alle gerechten ´a la minute worden bereid

 

desserts

 

Cioccolatini Venchi , per stuk vanaf € 0.90
Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot een van ‘s werelds meest bekende en delicate chocolademakers, er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten, verschillende smaken (Handmade sweet chocolates,( apiece)

 

Cassata Siciliana € 9.75
Traditie van Sicilie, gemaakt met de beste ingredienten: deeg bedekt met ricotta, stukjes chocolade en pistache in jasje van marsepein van amandel en pistache, gedecoreerd met gekonfijte sinaasappel en rode peer ( Tradition from Sicily, made of the best products, sponge cake with ricotta, chocolate and pistachios, marzipan of almonds and pistachios, decorated with candied orange and red pear)

 

Chicco al caffè  € 9.75

 Mousse van latte macchiato en chocolade op kruimeldeeg geparfumeerd met illy koffie afgemaakt met vleugje koffie creme ( Mousse of latte macchiato and chocolate on shortcrust party perfumed with illy coffee) 

 

Tiramisú € 8.50
Klassieker! Tiramisu ( A classic in the Italian kitchen :Tiramisu)

 

Formaggio misto € 9.95
Assorti van verschillende bijzondere kazen oa. Pecorino di fossa een kaas die in de grond bewaard wordt 
( Selection of Italian cheese)

 

Misschien in combinatie met een glaasje dessertwijn?
Maybe accompanied by a glass of dessertwine?
Zie onze Grappa en Dessertwijnkaart!

 

CAFFÉ / KOFFIE / COFFEE
Espresso 2.20 decaf. 2.50
Doppio 2.50
Macchiato, espresso met wolkje melk 2.45
Corretto, espresso met scheutje grappa erin 2.95
Koffie 2.20 decaf. 2.50
Cappuccino 2.45 decaf. 2.75
Thee (Coccole) 3.00