Pasta e Fagioli

Italiaans Restaurant

Menu classico

De kaart van Pasta e Fagioli kan wekelijks wisselen

 

ANTIPASTI/VOORGERECHTEN

Parmigiana di melanzana  (veg) € 12.50
“Taartje”van gefrituurde aubergine, buffelmozzarella, tomatensaus, basilicum en parmezaanse kaas (veg)

 

Zuppa di pesce € 12.50
Rijk gevulde vissoep: met garnalen en verschillende soorten vis

 

Vitello tonnato € 12.95
Klassiek voorgerecht uit de Piemontese keuken: dun gesneden kalfsvlees, kappertjes en een super zachte tonijnsaus

 

Tortino di patate, porchetta di Ariccia, melanzane sott’olio, maionese al parmigiano e wasabi  € 12.95

Geroosterd speenvarken uit Ariccia met taartje van aardappel, aubergine met kruidige olijfolie en pittige mayonaise van parmezaan en wasabi

 

PRIMI / PASTA
Fagottini cacio e pepe (veg)  € 9.00
Uit de klassieke keuken van de provincie Lazio: pasta gevuld met ricotta, pecorino romano en peper   als hoofdgerecht (veg) € 15.50

 

Lunette al tartufo e parmigiano  (veg) € 10.50
Handgemaakte, gevulde pasta met zwarte truffel en ricotta kaas afgemaakt met romige truffelcreme en schijfjes parmezaan    als hoofdgerecht € 17.75

 

Ravioli ripieni di branzino, ricotta ed aromi con ragù di branzino  € 9.95
Handgemaakte pasta met vulling van zeebaars, ricotta en diverse kruiden op ragú van zeebaars   als hoofdgerecht  € 16.50
(onze pasta’s worden “al dente” gekookt)

Bauletti con friarielli e caciocavallo Silano DOP con ragu di salsiccia  € 9.95

Handgemaakte pasta met vulling van friarielli, typisch Napolitaans soort raapstelen en caciocavallo kaas afgemaakt met salsiccia     als hoofdgerecht € 16.50

I SECONDI / HOOFDGERECHTEN
Filetto di faraona al forno con pastinaca, carota e cipollotto  € 24.75

Parelhoenfilet uit de oven met crime van pastinaak, wortel en bosui

 

Filetto di manzo, puré di patate, salsa al tartufo, funghi trifolati  € 27.95
Malse ossenhaas , aardappelpuree , gebakken paddenstoeltjes , saus van truffel

 

i nuovi arrivi

 

ANTIPASTI / VOORGERECHTEN

Coda di vitello alla vaccinara in manto di patate e riduzione di vino € 12.95

Uit de oven: timbaaltje van fijn gesneden kalfsstaart, langzaam gestoofd met wijn en groenten, met “jasje” van schijfjes aardappel, reductie van rode wijn uit Lazio

 

 

Insalatina di mare con asparagi di mare e insalata di pomodoro  € 12.95
“Salade ” van gekookte octopus, inktvis en garnalen, afgemaakt met citroendressing, zeekraal en tomaat

 

 

 

 

SECONDI / HOOFDGERECHTEN

 

Branzino alla parmigiana  € 24.00
Zeebaarsfilet uit de oven, gefrituurde aubergine, tomaat en buffelmozzarella

 

Tonno alla griglia con crema di avocado, pomodorino alla vaniglia, bietole saltate  € 24.95

Tonijnfilet van de grill, creme van avocado, tomaatje geparfumeerd met vanille, roergebakken snijbiet

 

Filetto di agnello in panure di erbe, puré di patate e spinaci al limone  € 25.95
Lamsfilet met “jasje” van kruiden, aardappelpuree, roergebakken spinazie gearomatiseerd met citroen olie

I secondi sono accompagnati da verdura, patate e insalata.

Bij onze hoofdgerechten vlees en vis serveren wij groenten, aardappeltjes
uit de oven en een salade.

Tutti i piatti vengono preparati al momento, contiamo quindi sulla vostra pazienza.

Wij vragen uw begrip voor de bereidingstijd, aangezien alle gerechten ´a la minute worden bereid

 

desserts

 

Cioccolatini Venchi , per stuk vanaf € 1.00
Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot een van ‘s werelds meest bekende en delicate chocolademakers, er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten, verschillende smaken (Handmade sweet chocolates,( a piece)

 

Delizia al limone € 9.00
Specialiteit van Amalfi: taartje bedekt en gevuld met zachte citroencreme en limoncello likeur ( Speciality from Amalfi: cake with cream of lemon and limoncello liqueur)

 

Tartufo classico € 9.00

 Bol van chocolade ijs met hart van vanille ijs, vleugje citroen en stukjes hazelnoot bedekt met cacao poeder( Chocolate ice cream with a heart of vanilla ice cream perfumed with lemon, pieces of hazelnuts covered with cocoa powder) 

 

Tiramisú € 8.50
Klassieker! Tiramisu ( A classic in the Italian kitchen :Tiramisu)

 

Formaggio misto € 9.95
Assorti van verschillende bijzondere kazen oa. Pecorino di fossa een kaas die in de grond bewaard wordt 
( Selection of Italian cheese)

 

Misschien in combinatie met een glaasje dessertwijn?
Maybe accompanied by a glass of dessertwine?
Zie onze Grappa en Dessertwijnkaart!

 

CAFFÉ / KOFFIE / COFFEE
Espresso 2.25 decaf. 2.50
Doppio 2.50
Macchiato, espresso met wolkje melk 2.50
Corretto, espresso met scheutje grappa erin 2.95
Koffie 2.20 decaf. 2.50
Cappuccino 2.50 decaf. 2.75
Thee (Coccole) 3.00