Pasta e Fagioli

Italiaans Restaurant

Menu classico

De kaart van Pasta e Fagioli kan wekelijks wisselen

 

ANTIPASTI/VOORGERECHTEN

Tortino di patate e carciofi su crema di topinambur al tartufo  (veg) € 12.50
“Taartje”van aardappel en artisjok op saus van topinambur geparfumeerd met truffel (veg)

 

Zuppa di pesce € 12.50
Rijk gevulde vissoep: met garnalen en verschillende soorten vis

 

Vitello tonnato € 12.95
Klassiek voorgerecht uit de Piemontese keuken: dun gesneden kalfsvlees, kappertjes en een super zachte tonijnsaus

 

Bressaola di cinghiale con frutta secca e mozzarella  € 13.95

Bresaola van wildzwijn met gedroogd fruit zoals abrikoos, vijg en pruimen, mozzarella en granaatappel

 

PRIMI / PASTA
Lasagna Napoletana con macinato di vitello, mozzarella e ricotta   € 9.95
Lasagna op Napolitaanse wijze; pastavelletjes met kalfsragout, tomaat van de Vesuvius, buffermozzarella en ricotta  € 16.50

 

Lunette al tartufo e parmigiano  (veg) € 10.50
Handgemaakte, gevulde pasta met zwarte truffel en ricotta kaas afgemaakt met romige truffelcreme en schijfjes parmezaan    als hoofdgerecht € 17.75

 

Spaghetti alle vongole con pomodorini del Vesuvio  € 9.95
Spaghetti met vongole (veusschelp) en tomaatjes van de Vesuvius         als hoofdgerecht  € 16.50
(onze pasta’s worden “al dente” gekookt)

Tortelloni gorgonzola e noci su salsa di gorgonzola   € 9.95

Handgemaakte pasta gevuld met gorgonzola en walnoten op lichte saus van gorgonzola    als hoofdgerecht € 16.75

I SECONDI / HOOFDGERECHTEN
Stinco di agnello stufato con Chianti, cipolla ripiena di patate alla menta   € 24.95

Lamsschenkel gestoofd in Chianti wijn, rode ui gevuld met aardappel en munt, gebakken wortel

 

Filetto di manzo, salsa ai funghi porcini, crema di pastinaca e funghi  € 27.95
Malse ossenhaas, saus van eekhoorntjesbrood, creme van pastinaak , diverse paddenstoeltjes

 

i nuovi arrivi

 

ANTIPASTI / VOORGERECHTEN

Coscia d’anatra al forno caramellata con balsamico, insalatina di cavolo bianco aromatizzato con timo   € 12.95

Gekonfijte eendenbout met oude balsamico uit de oven, witte kool gearomatiseerd met tijm

 

 

Triglia in crosta di pinoli, broccoletti e ricotta al pepe nero  € 12.95
Mulfilet met jasje van pijnboompitten, broccoletti en creme van ricotta geparfumeerd met zwarte peper

 

 

 

 

SECONDI / HOOFDGERECHTEN

 

Merluzzo al vapore con brodo di prosciutto, giardiniera di cavolfiore e ravanello  € 23.95
Gestoomde kabeljauwfilet op bouillon van Parmaham, met bloemkool en radijs

 

Orata su passatina di ceci al rosmarino con scarola alla Napoletana  € 24.95

Dorade royalfilet op creme van kikkererwt, geserveerd met Napolitaanse andijvie, met olijven en pijnboompitten

 

Rotolo di faraona ripiena con castagne, verdure, funghi e baby mais  € 24.50
Opgerold parelhoen superma gevuld met kastanje, groenten, paddenstoeltjes en baby mais op saus van truffel

I secondi sono accompagnati da verdura, patate e insalata.

Bij onze hoofdgerechten vlees en vis serveren wij groenten, aardappeltjes
uit de oven en een salade.

Tutti i piatti vengono preparati al momento, contiamo quindi sulla vostra pazienza.

Wij vragen uw begrip voor de bereidingstijd, aangezien alle gerechten ´a la minute worden bereid

 

desserts

 

Cioccolatini Venchi , per stuk vanaf € 1.00
Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot een van ‘s werelds meest bekende en delicate chocolademakers, er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten, verschillende smaken (Handmade sweet chocolates,( a piece)

 

Delizia al limone € 9.00
Specialiteit van Amalfi: cake bedekt en gevuld met citroencreme en limoncello ( Speciality from Amalfi cake with filling of lemon cream and limoncello)

 

Bavarese al cioccolato € 10.50

 Bavarois van chocolade Guanaja 70% met een hart van sinaasappel van de Amalfitaanse kust ( Bavarois of 70% dark chocolate with heart of orange from the coast of Amalfi) 

 

Tiramisú € 8.50
Klassieker! Tiramisu ( A classic in the Italian kitchen :Tiramisu)

 

Formaggio misto € 9.95
Assorti van verschillende bijzondere kazen oa. Pecorino di fossa een kaas die in de grond bewaard wordt 
( Selection of Italian cheese)

 

Misschien in combinatie met een glaasje dessertwijn?
Maybe accompanied by a glass of dessertwine?
Zie onze Grappa en Dessertwijnkaart!

 

CAFFÉ / KOFFIE / COFFEE
Espresso 2.30 
Doppio 2.70
Macchiato, espresso met wolkje melk 2.70
Corretto, espresso met scheutje grappa erin 3.00
Koffie 2.30 
Cappuccino 2.50 

dec+ € 0.30
Thee (Coccole) 3.00