Pasta e Fagioli

Italiaans Restaurant

Menu classico

De kaart van Pasta e Fagioli kan wekelijks wisselen

 

ANTIPASTI/VOORGERECHTEN

Tortino di patate e carciofi su crema di topinambur al tartufo  (veg) € 12.50
“Taartje”van aardappel en artisjok op saus van topinambur geparfumeerd met truffel (veg)

 

Zuppa di pesce € 12.50
Rijk gevulde vissoep: met garnalen en verschillende soorten vis

 

Vitello tonnato € 12.95
Klassiek voorgerecht uit de Piemontese keuken: dun gesneden kalfsvlees, kappertjes en een super zachte tonijnsaus

 

Bressaola di cinghiale con frutta secca e mozzarella  € 13.95

Bresaola van wildzwijn met gedroogd fruit zoals abrikoos, vijg en pruimen, mozzarella en granaatappel

 

PRIMI / PASTA
Lasagna Napoletana con macinato di vitello, mozzarella e ricotta   € 9.95
Lasagna op Napolitaanse wijze; pastavelletjes met kalfsragout, tomaat van de Vesuvius, buffermozzarella en ricotta  € 16.50

 

Lunette al tartufo e parmigiano  (veg) € 10.50
Handgemaakte, gevulde pasta met zwarte truffel en ricotta kaas afgemaakt met romige truffelcreme en schijfjes parmezaan    als hoofdgerecht € 17.75

 

Spaghetti alle vongole con pomodorini del Vesuvio  € 9.95
Spaghetti met vongole (venusschelp) en tomaatjes van de Vesuvius         als hoofdgerecht  € 16.50
(onze pasta’s worden “al dente” gekookt)

Gnocchi di patate, salsa aromatizzato con zenzero, asparagi verdi e parmigiano   € 9.00

Aardappel gnocchi, romige saus gearomatiseerd met gember, groene asperges en 18 maanden gerijpte parmezaanse kaas (veg)   als hoofdgerecht € 15.75

I SECONDI / HOOFDGERECHTEN
Stinco di agnello stufato con Chianti, cipolla ripiena di patate alla menta   € 24.95

Lamsschenkel gestoofd in Chianti wijn, rode ui gevuld met aardappel en munt, gebakken wortel

 

Filetto di manzo, salsa ai funghi porcini, crema di pastinaca e funghi  € 27.95
Malse ossenhaas, saus van eekhoorntjesbrood, creme van pastinaak , diverse paddenstoeltjes

 

i nuovi arrivi

 

ANTIPASTI / VOORGERECHTEN

Coscia d’anatra al forno caramellata con balsamico, insalatina di cavolo bianco aromatizzato con timo   € 12.95

Gekonfijte eendenbout met oude balsamico uit de oven, witte kool gearomatiseerd met tijm

 

 

Filetto di ricciola su crema di patate, tapenade di olive, pomodoro confit  € 12.95
Gebakken geelstaart makreel, stevige vis met zachte smaak op créme van aardappel, tapenade van zwarte olijven en tomaten confit

 

 

 

 

SECONDI / HOOFDGERECHTEN

 

Parmigiana di pescatrice  € 24.95
Gebakken zeeduivelfilet, gefrituurde aubergine met kapje van brood, basilicum, tomaat en mozzarella op saus van pomodori del piennolo( Vesuvius tomaatjes)

 

Orata su passatina di ceci al rosmarino con scarola alla Napoletana  € 24.95

Dorade royalfilet op creme van kikkererwt, geserveerd met Napolitaanse andijvie, met olijven en pijnboompitten

 

Rotolo di faraona ripiena con castagne, verdure, funghi e baby mais  € 24.50
Opgerold parelhoen superma gevuld met kastanje, groenten, paddenstoeltjes en baby mais op saus van truffel

I secondi sono accompagnati da verdura, patate e insalata.

Bij onze hoofdgerechten vlees en vis serveren wij groenten, aardappeltjes
uit de oven en een salade.

Tutti i piatti vengono preparati al momento, contiamo quindi sulla vostra pazienza.

Wij vragen uw begrip voor de bereidingstijd, aangezien alle gerechten ´a la minute worden bereid

 

desserts

 

Cioccolatini Venchi , per stuk vanaf € 1.00
Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot een van ‘s werelds meest bekende en delicate chocolademakers, er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten, verschillende smaken (Handmade sweet chocolates,( a piece)

 

Delizia al limone € 9.00
Specialiteit van Amalfi: cake bedekt en gevuld met citroencreme en limoncello ( Speciality from Amalfi cake with filling of lemon cream and limoncello)

 

Bavarese al cioccolato € 10.50

 Bavarois van chocolade Guanaja 70% met een hart van sinaasappel van de Amalfitaanse kust ( Bavarois of 70% dark chocolate with heart of orange from the coast of Amalfi) 

 

Tiramisú € 8.50
Klassieker! Tiramisu ( A classic in the Italian kitchen :Tiramisu)

 

Formaggio misto € 9.95
Assorti van verschillende bijzondere kazen oa. Pecorino di fossa een kaas die in de grond bewaard wordt 
( Selection of Italian cheese)

 

Misschien in combinatie met een glaasje dessertwijn?
Maybe accompanied by a glass of dessertwine?
Zie onze Grappa en Dessertwijnkaart!

 

CAFFÉ / KOFFIE / COFFEE
Espresso 2.30 
Doppio 2.70
Macchiato, espresso met wolkje melk 2.70
Corretto, espresso met scheutje grappa erin 3.00
Koffie 2.30 
Cappuccino 2.50 

dec+ € 0.30
Thee (Coccole) 3.00