Pasta e Fagioli

Italiaans Restaurant

Menu classico

De kaart van Pasta e Fagioli kan wekelijks wisselen

 

ANTIPASTI/VOORGERECHTEN

Parmigiana di melanzana  (veg) € 12.50
“Taartje”van gefrituurde aubergine, buffelmozzarella, tomatensaus, basilicum en parmezaanse kaas (veg)

 

Zuppa di pesce € 12.50
Rijk gevulde vissoep: met garnalen en verschillende soorten vis

 

Vitello tonnato € 12.95
Klassiek voorgerecht uit de Piemontese keuken: dun gesneden kalfsvlees, kappertjes en een super zachte tonijnsaus

 

I nostri salumi con assaggio di formaggio  € 12.95

Selectie van verschillende vleeswaren, Toscaanse halfgerijpte pecorino, olijven uit Cerignola

 

PRIMI / PASTA
Pasta ripiena alla carbonara con guanciale e pecorino di Pienza (veg)  € 9.95
Handgemaakte pasta met vulling van wangspek en pecorino, romige eiersaus met pecorino € 16.50

 

Lunette al tartufo e parmigiano  (veg) € 10.50
Handgemaakte, gevulde pasta met zwarte truffel en ricotta kaas afgemaakt met romige truffelcreme en schijfjes parmezaan    als hoofdgerecht € 17.75

 

Fagottini con zucca e amaretti, burro e salvia  € 9.95
Handgemaakte pasta met vulling van pompoen en parmezaan, afgemaakt met boter, salie en met pepertje gebakken stukjes pompoen (veg)           als hoofdgerecht  € 16.50
(onze pasta’s worden “al dente” gekookt)

Tortelli di farina di grano saraceno di carne stufata di capriolo su fondo di vino rosso aromatizzato con bacche di ginepro  € 9.95

Handgemaakte pasta van boekweitmeel, gevuld met gestoofd ree, op fond van primitivo wijn gearomatiseerd met jeneverbes    als hoofdgerecht € 16.75

I SECONDI / HOOFDGERECHTEN
Filetto e stufato di cervo, salsa al cacao 75% pera abate, cavolo rosso  € 27.95

Herthaas met sukade van hert op saus van cacao 75%, gekarameliseerde abate peer en rode kool

 

Filetto di manzo, salsa ai funghi porcini, crema di pastinaca e funghi  € 27.95
Malse ossenhaas, saus van eekhoorntjesbrood, creme van pastinaak , diverse paddenstoeltjes

 

i nuovi arrivi

 

ANTIPASTI / VOORGERECHTEN

Coscia d’anatra al balsamico con insalata di cavolo  € 12.95

Uit de oven: eendenbout gekarameliseerd met oude balsamico azijn op salade van witte kool

 

 

Rotolo di sandra con semi di papavero, maionese alla rapa rossa e spinaci saltati  € 12.95
Opgerold snoekbaarsfilet bedekt met maanzaad, mayonaise van rode biet, roergebakken spinazie

 

 

 

 

SECONDI / HOOFDGERECHTEN

 

Rombo dorato al tartufo, crema di scorzonera, tagliatelle di verdure  € 25.95
Grietfilet met “jasje” van truffel, schorseneer créme, tagliatelle van groenten

 

Branzino in guazzetto di provola, carciofi stufati con olive taggiasche  € 24.95

Gebakken zwaardvisfilet, lichte saus van gerookte mozzarella, gestoofde artisjok met taggiasche olijven

 

Stufato di cinghiale alla Toscana con mela cotogna e broccoletti Pugliesi  € 23.95
Typisch Umbria: blokjes gestoofd wildzwijn geserveerd met broccoletti uit Puglia ( soort raapstelen) en confituur van kweepeer

I secondi sono accompagnati da verdura, patate e insalata.

Bij onze hoofdgerechten vlees en vis serveren wij groenten, aardappeltjes
uit de oven en een salade.

Tutti i piatti vengono preparati al momento, contiamo quindi sulla vostra pazienza.

Wij vragen uw begrip voor de bereidingstijd, aangezien alle gerechten ´a la minute worden bereid

 

desserts

 

Cioccolatini Venchi , per stuk vanaf € 1.00
Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot een van ‘s werelds meest bekende en delicate chocolademakers, er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten, verschillende smaken (Handmade sweet chocolates,( a piece)

 

Delizia al limone € 9.00
Specialiteit van Amalfi: cake bedekt en gevuld met citroencreme en limoncello ( Speciality from Amalfi cake with filling of lemon cream and limoncello)

 

Tartufo classico € 9.00

 Bol van chocolade ijs met hart van vanille ijs, vleugje citroen en stukjes hazelnoot bedekt met cacao poeder( Chocolate ice cream with a heart of vanilla ice cream perfumed with lemon, pieces of hazelnuts covered with cocoa powder) 

 

Tiramisú € 8.50
Klassieker! Tiramisu ( A classic in the Italian kitchen :Tiramisu)

 

Formaggio misto € 9.95
Assorti van verschillende bijzondere kazen oa. Pecorino di fossa een kaas die in de grond bewaard wordt 
( Selection of Italian cheese)

 

Misschien in combinatie met een glaasje dessertwijn?
Maybe accompanied by a glass of dessertwine?
Zie onze Grappa en Dessertwijnkaart!

 

CAFFÉ / KOFFIE / COFFEE
Espresso 2.25 decaf. 2.50
Doppio 2.50
Macchiato, espresso met wolkje melk 2.50
Corretto, espresso met scheutje grappa erin 2.95
Koffie 2.20 decaf. 2.50
Cappuccino 2.50 decaf. 2.75
Thee (Coccole) 3.00