Onze menukaart
Kiezen en genieten
Kiezen en genieten
De menukaart van Pasta e Fagioli kan wekelijks wisselen, daar wij met kleinschalige locale producenten in Italië werken, kan het wel eens voorkomen dat een product niet voorradig is. Wij zorgen dan voor een vervangend gerecht, heeft u wensen i.v.m een allergie of een dieet, laat het ons weten
Note: the English menu is available in our restaurant.
Voorgerechten
Tortino di asparagi bianchi, patate e ricotta, tapenade di tartufo su crema di parmigiano – 15,75
Taartje van witte asperges, aardappel en ricotta, tapenade van zwarte truffel op crème van parmezaanse kaas (veg.)
Vitello tonnato – 15,75
Klassieker uit Piemonte, dungesneden kalfsvlees, kappertjes en super zachte tonijn saus
Coscia di coniglio brasata, ceci neri della Murgia, sedano rapa alle erbette , fondo di coniglio al dragoncello – 15,95
Gebraden konijn bout, zwarte Murgia kikkererwten, knolselderij met kruiden, konijn fond geparfumeerd met dragon
Gamberi al vapore con maggiorana, panzanella in agro, caviale di aringa e zuppetta di olive verdi – 16,50
Gestoomde garnalen geparfumeerd met majoraan, panzanella (Toscaanse salade met brood en groenten) saus van groene olijf, kaviaar van haring
Pasta
Agnolotti timo e agnello, salsa di agnello e parmigiano
Huisgemaakte pasta met vulling van gestoofd lamsvlees en tijm, lamsfond en parmezaanse kaas Als voor/tussengerecht – 15,95 hoofdgerecht 23,00
Lunette al tartufo
Huisgemaakte pasta met vulling van zwarte truffel en ricotta, afgemaakt met romige truffelsaus en parmezaanse kaas (veg.) Als voor/tussengerecht – 15,95 hoofdgerecht- 24,00
Cappelletti ripieni con branzino e topinambur, salsa di cozze, pomodorini marinati
Huisgemaakte pasta met vulling van zeebaars en topinambur, saus van gepureerde mossel, gemarineerde tomaatjes Als voor/tussengerecht – 15,95 hoofdgerecht – 23,00
—————
Onze pasta’s worden ‘al dente’ gekookt
Vlees / Vis
Stinco di agnello in salsa chiantigiana e puré di topinambur – 31,50
Lamsschenkel uit de oven langzaam gegaard in Chianti wijn en diverse groenten, geserveerd met puree van topinambur
Filetto di manzo irlandese con gattò di patate e provola, pistacchi, salsa al rosmarino – 36,95
Ossenhaas tournedos van Iers Angus rund met gâteau van aardappel en gerookte mozzarella, pistache, saus gearomatiseerd met rozemarijn
Ippoglosso con caviale di melanzana, cipolla rossa di Tropea in agrodolce , salsa ai ricci di mare – 33,00
Gebakken, wilde, blanke heilbot filet, “kaviaar” van aubergine, rode ui uit Tropea in zoetzuur, saus van zee-egel
Suprema di faraona ripiena con ragù di vitello al tartufo, salsa ai funghi porcini, purea di barbabietola rossa – 31,95
Parelhoen suprême gevuld met fijngemalen kalfsvlees geparfumeerd met truffel op saus van funghi porcini, puree van rode biet
—————
Tutti i piatti vengono preparati al momento, contiamo quindi sulla vostra pazienza.
Wij vragen uw begrip voor de bereidingstijd, aangezien alle gerechten à la minute worden bereid
Nagerechten
Cioccolatini Venchi
Chocolade van Venchi (prijs per stuk). Loyaliteit aan de kunst van het Italiaanse ambachtelijke chocolade, Venchi’s producten zijn gebaseerd op ‘traditionel Italian’ recepten, 140 jaar geleden bedacht. Vandaag de dag is Venchi uitgegroeid tot één van ‘s werelds meest bekende en delicate chocolademakers en er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten
Antica Torroneria Piemontese – 1,50
Chocoladetruffels uit Piemonte in verschillende smaken
Delizia al limone – 10,75
Specialiteit van Amalfi: taartje bedekt en gevuld met zachte citroencrème en limoncello
Sfogliatella napoletana a modo nostro – 10,75
Mousse van ricotta en gekonfijte sinaasappel, kaneel op krokante bodem, gearomatiseerd met sinaasappel
Tiramisù – 10,50
Onze tiramisù
Formaggio misto – 13,95
Assorti van bijzondere speciale italiaanse kazen. Misschien in combinatie met een glaasje dessertwijn? Zie onze grappa- en dessertwijnkaart!
—————